Behandlingar hos Grön Frisör

Huvudmassage

En speciell massagemetod som kan göras antingen ”torrt” eller med en specialkomponerad blandning av vegetabiliska och aromatiska oljor. 
Detta är en behandling som bland mycket annat ökar blodcirkulationen och näringstillförseln till hårsäckarna och därigenom stärker håret, främjar en bra hårväxt och kan vara bra mot alla slags lindrigare problem med hår- och hårbotten. Utmärkt också när man behöver varva ner ordentligt och ge sin kropp och själ en chans att återhämta sig från vardagsstressen.
Läs mer om hår- och huvudmassage.

Klippningar

Att klippa hår är ingenjörskonst, och det finns många sätt att göra det.
För mig är det viktigast att en klippning ska kännas bra, att den ska passa hårets naturliga fall, struktur och övriga egenskaper. Det ska inte krävas att man i vardagslag lägger ner en massa tid på styling för att klippningen ska se bra ut. Skönast är om man kan låta håret självtorka och sen eventuellt använder bara lite grand av någon naturlig produkt. För att det ska vara möjligt är det viktigt att man utgår från hårets egna förutsättningar. 

Läs mer om klippningar.

Hårfärgning

Det går att färga håret utan att riskera varken hälsan eller miljön – antingen med hjälp av färgväxter och andra naturliga råvaror, eller med en särskild sorts färg som inte verkar kemiskt utan genom en fysikalisk process. Det finns också en sorts toning som är en blandning av växtingredienser och syntetiska pigment. Uppljusning kan man göra i form av slingor. Möjligheterna är många, och alla produkterna är fria från skadliga kemikalier, har låg allergirisk och låg miljöpåverkan.
Läs mer om hårfärgning.

Ansiktsmassage

Enligt samma principer som huvudmassagen masseras ansiktets hud och muskler och får på detta sätt hjälp till ny spänst och vitalitet. Samtidigt är även detta en mycket avkopplande och njutbar behandling, som utförs liggande på massagebänk.
Läs mer om ansiktsmassage.

Reikibehandling

Reiki är en gammal friskvårdsmetod med rötter i Japan. Den som får behandling ligger bekvämt på en massagebänk med kläderna på, och jag arbetar med händerna på kroppen. De flesta upplever det som djupt avslappnande, lugnande och upplyftande.
Läs mer om reiki.

%d bloggare gillar detta: