Hitta hit

Jag finns på Köpmansgatan 54 (huvudgatan) i Båstad, i det vackra huset från 1896, som förr kallades Willa Mitthem. Det ligger vid Gröna Torg just där Agardhsgatan börjar. Det är precis nedanför backen där vårdcentralen Capio Citykliniken ligger. Se karta nedan.

Willa Mitthem Gröna Torg Båstad

Så här såg huset ut i början på 1900-talet när den musikaliska familjen Brandt bodde här. Bilden kommer från Föreningen Gamla Båstads almanacka 2011.

Parkera

Parkeringsmöjligheter finns inte precis vid salongen, men till exempel på den lilla gatan Liden som nås från Ängeholmsvägen, samt på några andra ställen i närheten, på ca 100-300 meters avstånd. För att underlätta har jag märkt ut parkeringsplatserna på en karta på Google som också går att skriva ut.

Se karta över parkeringarna.

Avstånd

Från nya järnvägsstationen i Båstad är det 4 km. Därifrån går buss 501 till Båstad busstation (knappt 10 min). Från busstationen / ICA Supermarket / Biblioteket är det 300-400 meter promenad.

Avstånd från Helsingborg ca 45 km, Ängelholm 25 km, Halmstad 35 km, Markaryd 60 km, Mellbystrand 15 km via E6 eller 12 km cykelvägen. 

Observera att jag finns nu enbart i Båstad och inte på min gamla adress som jag flyttade från i juli 2010. Jag ser att det finns massor med uppgifter om den adressen på nätet, och det verkar tyvärr omöjligt att få den ändrad på alla dessa seriösa eller oseriösa sajter.

%d bloggare gillar detta: